I cajunkøkkenet
blandes mange smagselementer; det gælder også denne blanding, som passer til
det meste og som rækker til knapt 1 kg kød, fisk eller fjerkræ.
#
1 tsk salt
½ tsk stødt
spidskommen
½ tsk paprika
½ tsk cayennepeber
1 tsk timian
1 tsk oregano
¼ tsk friskkværnet
sort peber
1 tsk stødte
sennepsfrø
*
1. Bland krydderiblandingen
grundigt, evt i en morter.
2. Alt fra små
portionsstykker til store stege kan krydres.
3. Gnid krydderierne
ordentlig ind i kødets yderside og i god tid.
4. Opbevar
krydderiblandinger mørkt og køligt.
Se mere om krydderier
Alternativ Cajunkrydderi:
# Ingredienser
2 spsk stærk paprika
1 spsk tørret timian
1 spsk knust spidskommen
1 spsk hvidløgspulver
1 spsk løgpulver
1 tsk friskkværnet sort peber
1 tsk havsalt
1 tsk cayennepeber
1 tsk stødt merian
* Tilberedning
Kom alle ingredienserne i en lille skål og bland godt.
✅ Her er grillABC med nemme
opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat,
Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes
med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk eller Grill +.
-----------
ooo OÔO ooo -----------